Schoenen met hoge hakken in damesmode

Leatherette 15 cm DELIGHT-609 pleaser high heels with platform

De rage voor schoenen met hoge hakken zal nooit afnemen. Vrouwen dragen graag hoge hakken. Het geeft ze veel zelfvertrouwen en ze voelen zich geweldig. Ook mannen kijken graag naar vrouwen met hakken aan. De foto van een dame die hakken draagt en met haar heupen zwaait als ze loopt, is iets waar mannen graag naar kijken.

Het draagt ook bij aan het ego van een vrouw om zo zichtbaar bewonderd te worden door de mannen. De liefde voor schoenen met hoge hakken kan ervoor zorgen dat visit https://www.heels-high.nl een vrouw een fortuin uitgeeft aan designerkleding. Haar liefde voor deze schoenen heeft ertoe geleid dat fabrikanten steeds meer innovatieve stijlen uitvinden die passen bij de huidige trends. Je kunt verschillende kleuren en verschillende categorieën hoge hakken op de markt zien.

Geschiedenis van hoge hakken:

De geschiedenis van de schoenen gaat terug tot de 17e eeuw. Het werd voor het eerst gebruikt als hulpmiddel om Egyptische slagers te helpen over het bloed te lopen dat van de dieren was gemorst nadat ze waren gedood. Het werd ook gebruikt door ruiters om te voorkomen dat ze uitglijden tijdens het rijden. Maar de moderne schoenen met hoge hakken kwamen in de mode toen Catherine de` Medici, de kleine vrouw van de hertog van Orléans, haar postuur wilde verbeteren. Ze wilde nog een paar centimeter aan haar lengte toevoegen. Maar ze kreeg de bal aan het rollen en steeds meer vrouwen waren gecharmeerd van de noodzaak om langer te lijken. Dit luidde de trend in om schoenen met hoge hakken te dragen.

De achteruitgang van de hakken:

De hoge hakken verloren hun populariteit in de tijd van de Franse revolutie in de jaren 1700. Het kwam een eeuw later weer in de mode en bleef tot het begin van de twintigste eeuw in de mode. Het werd ingehaald door de schoenen met platte zolen die daarna enkele jaren de modewereld domineerden. De hoge hakken waren toen met een knal terug met de Louis-hakken. En de hakken zijn tot op heden een belangrijk onderdeel van de damesmode gebleven. Tegenwoordig wordt de kleding ook ontworpen om te passen bij het dragen van schoenen met hoge hakken.

De hedendaagse trend:

Halverwege de jaren 1900 kwamen de stiletto’s in de mode. Ze waren ontworpen om eruit te zien als de dolk en waren erg populair bij de vrouwen. Met de verspreiding van de hoge hakken in elk veld, dragen vrouwen ze overal. Ze kunnen buiten worden gedragen, naar het feest en zelfs voor kantoorkleding. Het ontwerp van de schoenen verandert dienovereenkomstig. De hoogten variëren ook van slechts 2 inch tot maar liefst 8 inch hoog. De varianten omvatten platformschoenen, sleehak, gestapelde hiel en spoelhak.

Plaatsen waar je hakken kunt dragen:

Vroeger mochten hakken alleen op feestjes worden gedragen. Maar met het verstrijken van de tijd worden schoenen met hoge hakken nu naar kantoor gedragen en zelfs voor standaardwerk zoals boodschappen doen. De stijliconen van nu geven het goede voorbeeld door vernieuwende soorten hoge hakken aan te trekken die later door de mensen in het dagelijks leven worden verwerkt. Ze kunnen zelfs verfraaide hakken dragen met veel schilder- en snijwerk. Maar deze schoenen kunnen nu voor elke gelegenheid gedragen worden.

Voel je je geweldig op hoge hakken?

Vanwege het feit dat vrouwen er verleidelijker en sexyer uitzien, pronken ze graag met hun schoenen met hoge hakken. Hakken voegen niet alleen hoogte toe, maar laten de benen er ook erg aantrekkelijk uitzien. Het hele wezen van de vrouw verandert als ze langsloopt met een paar hoge hakken. Ze ziet er erg verfijnd uit. Schoenen met hoge hakken voegen dus zeker een nieuwe dimensie toe aan de persoonlijkheid van elke vrouw.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.