Goede redenen om een schildersbedrijf te starten

Interior House Painting Cost 2023 – Forbes Home

Om succesvol te zijn in de schildersbranche, of welke andere branche dan ook, moet je een bepaald doel hebben. U moet weten waarom u in een specifieke branche wilt stappen en weten hoe u wilt dat uw bedrijf zich ontwikkelt. Iedereen zal verschillende redenen hebben om een bedrijf te starten, maar er zijn enkele gemeenschappelijke thema’s.

Natuurlijk komt de motivatie om de sprong te wagen en een bedrijf te starten voor veel mensen voort uit de mogelijkheid om geld te verdienen. Er zijn echter nog veel meer redenen waarom mensen zaken gaan doen. Hieronder kijken we naar tien goede redenen om een schildersbedrijf te starten.

1) Omvang van de schildersindustrie

De verfindustrie is momenteel jaarlijks meer dan 20 miljard dollar waard en zal naar verwachting tot ver in de toekomst blijven groeien. Door de enorme omvang van de markt zijn er volop kansen voor hardwerkende schilders.

2) Winstvooruitzichten

Met uw eigen schildersbedrijf alphen a/d rijn krijgt u een mooie kans om een uitstekend inkomen te verdienen voor uzelf en uw gezin. Zelfs als je alleen werkt, is het mogelijk om vrij gemakkelijk een jaarinkomen van $ 50.000 te breken als je eenmaal een reguliere baan begint te krijgen. En als je eenmaal opschaalt naar het punt waarop je aan meerdere banen tegelijk werkt en een team van schilders voor je aan het werk hebt, dan is de lucht echt de limiet.

3) Werk vanuit huis

Veel schilders runnen hun bedrijf vanuit huis, dus het is niet nodig om dure bedrijfsruimten te gaan huren. Er zijn ook enkele grote belastingvoordelen voor mensen met een thuiskantoor. Uw vermogen om dit te doen kan echter worden beïnvloed door lokale bestemmingswetten, dus u moet dit eerst op lokaal niveau controleren.

4) Lage opstartkosten

In vergelijking met andere bedrijfsmodellen heb je niet veel startkapitaal nodig om een schildersbedrijf te starten. Als u uw bedrijf vanuit huis baseert en toegang heeft tot een geschikt voertuig, kunt u voor minder dan duizend dollar aan de slag.

5) Veerkrachtig voor economische neergang

De schildersbranche is niet helemaal bestand tegen de recessie. Het is echter veel meer recessiebestendig dan veel andere industrieën. Hoewel het waar is dat nieuwbouw langzaam op gang komt tijdens een economische neergang, zal er altijd een zekere mate van nieuwbouw plaatsvinden. En vergeet niet dat bestaande gebouwen onderhouden moeten worden en dat betekent vaak zo nu en dan een nieuw likje verf.

6) Lage toetredingsdrempels

Vrijwel iedereen kan een schildersbedrijf beginnen. Hoewel er vaardigheden zijn betrokken bij zowel de praktische kant van het schilderen als de zakelijke kant, zijn deze niet moeilijk onder de knie te krijgen met de juiste begeleiding en ervaring. Je hebt geen universitair diploma nodig om met schilderen te beginnen. Er kunnen echter licentievereisten en nalevingsoverwegingen zijn op lokaal niveau, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw stad of provincie.

7) Levensstijl

Als je eigen baas zul je tot op zekere hoogte in staat zijn om je eigen schema te creëren dat bij je levensstijl past. Je kunt parttime, fulltime of alleen doordeweeks werken, het is aan jou. Ontsnap aan je baan van negen tot vijf, je hokje, het spitsuur en roddelende collega’s.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.