De Airport Shuttle Service gebruiken – 5 dingen die u moet weten

Als je alleen reist en af en toe van de ene stad naar de andere vliegt, dan weet je vast wel hoe belangrijk het is om op tijd op de luchthaven te zijn. Naar de luchthaven gaan is slechts een onderdeel van wat u moet doen om uw reis te voltooien. Het is geen bestemming, het is slechts een onderdeel van het hele proces. Het wordt echter een belangrijke stap wanneer er bepaalde beperkingen zijn.

Veel mensen die reizen nemen niet altijd een taxi naar het vliegveld. Ze vinden goedkopere en betere alternatieven. Voor sommige mensen bood de luchthavenshuttle een serieus en goedkoop alternatief voor het huren van een taxi. Voor anderen is een taxi nog steeds beter. Laten we eens kijken naar een paar dingen die u moet weten wanneer u besluit gebruik te maken van de luchthavenshuttleservice in plaats van een taxi te nemen.

Kosten – De pendeldienst naar de luchthaven is goedkoper.

Als je alleen reist, is de luchthaven shuttle in Gent beslist goedkoper dan een taxi nemen. Het kostenvoordeel kan echter verloren gaan in aanwezigheid van andere reizigers. Taxi’s zijn meestal goedkoper als er meer dan één reiziger is, maar ze passen wel in een taxi. Voor een groep van twee kan een shuttle of taxi goedkoper zijn, afhankelijk van de stad waarin u zich bevindt en de tarieven die door andere bedrijven worden aangeboden.

vaste ophaallocatie

Shuttles halen per definitie passagiers op vanaf vaste locaties en rijden periodiek. Hoewel dat soms als een voordeel werkt, kan het voor bepaalde reizigers een serieus nadeel zijn.

Als het ophaalpunt voor de shuttleservice bijvoorbeeld in de buurt van uw hotel is, kunt u op tijd aankomen en aan boord van de shuttle stappen. Als u echter een aanzienlijke hoeveelheid bagage moet vervoeren, is dit een serieus nadeel.

Ook als de ophaallocatie niet in de buurt is van waar u bent, is dat een probleem en zult u waarschijnlijk een andere methode moeten gebruiken om naar de luchthaven te gaan.

wachttijd

Net als vaste ophaal- en afleverlocaties moeten pendeldiensten vaste tijden hebben. Daarom moet u van tevoren op de ophaallocatie arriveren en wachten. Als het weer te warm of te koud is, wordt dit een echt probleem.

Niet beschikbaar

Shuttlestoelen kunnen niet worden gereserveerd. Hierdoor is het onzeker of u of uw medereizigers in de shuttle kunnen stappen. Wanneer de shuttle aankomt op de ophaallocatie, kan deze al vol zijn en niet alle passagiers kunnen ophalen. Dat wordt een groot probleem en je zou je vlucht kunnen missen als je je niet goed voorbereidt.

Vereiste tijd naar de luchthaven

Pendeldiensten doen er veel langer over dan andere vervoerswijzen omdat ze van de ene locatie naar de andere moeten.

Gezien deze punten kan de pendeldienst naar de luchthaven geschikt zijn voor sommige reizigers, maar het is niet ideaal en voldoet niet aan de behoeften van veel mensen.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.