4 Redenen om LED-zonnelampen te kopen

LED-verlichting op zonne-energie voor woningen is het nieuwste product op de markt op zonne-energie. Deze moderne lampen zijn niet afhankelijk van traditionele elektrische bronnen en zijn de droom van elke ontwerper als het gaat om buitenverlichting.

Hoe zien LED-zonnelampen eruit?

Sinds zonne-energie draagbaar is geworden, denken mensen erover om er zoveel mogelijk gebruik van te maken. Wat zonne-energie zo aantrekkelijk maakt voor outdoor Iplux verlichting is de draagbaarheid. Verving de behoefte aan lange, lelijke uitbreidingen in de tuin. In eerste instantie probeerden individuen compacte fluorescentielampen, maar de kleine zonnepanelen konden niet genoeg stroom produceren om de lichten helder genoeg te laten schijnen.

Als gevolg hiervan was de fotovoltaïsche markt beperkt tot de evenaar, waar zonlicht overvloedig aanwezig is. En zelfs toen moesten de zonnepanelen en batterijen groot genoeg zijn voor de langste nachten, kortste dagen en bewolkte omstandigheden.

Toen LED-lampen op de markt kwamen, realiseerden fabrikanten zich dat LED-lampen ideaal zijn voor verlichting op zonne-energie omdat ze helder branden en minimaal stroom verbruiken. En dankzij de technologische vooruitgang op het gebied van LED-verlichting op zonne-energie voor thuis, is de markt voor zonneverlichting niet langer beperkt tot de equatoriale regio’s, waar direct zonlicht en temperaturen het hoogst zijn.

Dus wat zijn de technologische verbeteringen en hoe hebben ze de zonne-energiemarkt geholpen?

zij:

  1. Geoptimaliseerde systeemefficiëntie

LED-verlichting kan nu de stroomstroom optimaliseren, zodat er geen stroom wordt verspild, waardoor het totale systeemrendement op bijna 100% komt.

  1. U kunt de LED’s nauwkeurig afstellen.

Aangezien LED-lampen op zonne-energie programmeerbaar zijn, kunnen gebruikers nu niet alleen kiezen waar het licht wordt geleverd, maar ook hoe helder en wanneer het wordt geleverd. Dit verkleinde het zonnepaneel en de batterij met 50% van het oorspronkelijke buitenverlichtingssysteem.

  1. Effectieve verlichting

LED-verlichting kan een gerichte lichtbundel geven, ongeveer 90% kan worden gebruikt voor sfeerverlichting en nog eens 70% kan worden gebruikt voor taakverlichting. Bovendien kan een LED-lamp van 45 lumen dezelfde hoeveelheid licht produceren als een CFL-lamp van 75 lumen, waardoor het elektriciteitsverbruik en de kosten van het gebruik van een zonneverlichtingssysteem voor thuis worden verlaagd.

  1. Verbeterde prestaties, efficiëntie en levensduur bij koude temperaturen

De meeste buitenlampen hebben de neiging om prestaties en levensduur te verliezen bij lage temperaturen. In klimaten onder het vriespunt kan het nogal donker lijken of zeer snel opbranden. Maar LED’s zijn anders. Het zendt geen licht uit een gloeidraad, maar uit een microchip. En omdat microchips beter werken bij lagere temperaturen, gaan LED-lampen op zonne-energie 5 tot 10 keer langer mee dan spaarlampen.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.